• РОЗКЛАД ..• Прохання про молитву ..• ВІДЕО
Головна / Події / У Патріаршому соборі молодь молилася перед тим, як вирушити у паломництво Тезе

У Патріаршому соборі молодь молилася перед тим, як вирушити у паломництво Тезе

24 грудня з Патріаршого собору Воскресіння Христового у Києві молодь відправилася в паломництво до Страсбургу на зустріч Тезе. Поїздка розпочалася ранковою Святою Літургією в соборі, яку очолив о. Любомир Яворський, директор Патріаршого паломницького центру, який організовує цю прощу.

Під час проповіді отець побажав кожній молодій людині, яка вирушає в дорогу, мати центром свого життя Христа. “Ми спостерігаємо сьогодні ту мінливість життя, його швидкоплинність. Часом у своєму духовному житті нам здається, що ми є людьми побожними, проте, як бачимо з Євангелія, часто ми можемо лукавити. (Євангеліє дня – Лк 17, 26-37). Бажаю вам під час цієї подорожі поставити у центр Ісуса Христа: нехай ми бачитимемо найперше Його – не нашого хлопця чи дівчину, друга, подругу, брата, сестру, ближнього. Нехай особа Ісуса Христа супроводжує нас протягом цілого нашого паломництва. Бажаю вам під час цієї поїздки не лише пізнати, але, найперше, пізнати ближче Бога, який чекає, прощає, приймає, відкривається нам.”

“До вас звертаються, на вс покладаються – ви є цвіт нації, наша молоде. Бажаю вам гідно нести ім’я Христа у світ, представляючи Україну у християнській європейській родині”, – сказав о. Любомир.

http://pilgrimage.in.ua/?p=1750

Scroll To Top